У Рахові відремонтували районну лікарню

У Рахові відремонтували районну лікарню

Велике будівництво
Укрінформ
За програмою Президента «Велике будівництво» завершилася реконструкція з добудовою відділення екстреної медичної допомоги Рахівської районної лікарні.

Як передає Укрінформ, про це повідомив заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький у Фейсбуці.

«Загалом для проведення ремонтних робіт з державного бюджету виділили 7 млн грн, ще понад 2 млн грн профінансували з місцевого бюджету. Оновлені світлі приміщення, нові меблі та медичне обладнання – усе для покращення роботи лікарів та якості медичних послуг для населення», - написав Білецький.

За його словами, як і інші приймальні відділення, які реконструювали у рамках «Великого будівництва», рахівське отримало сучасне діагностичне обладнання, закуплене для лікарні за кошти державного бюджету.

«Тут є система рентгенівської комп'ютерної томографії всього тіла Supria, система рентгенографічна Perform-X, ультразвукова система СХ50. Загальна вартість обладнання становить понад 18 млн грн. Усе обладнання вже змонтоване, а заклад очікує необхідні документи для введення його в експлуатацію. Незабаром буде відома дата відкриття, а отже і дата старту роботи оновленого приймального відділення», - зазначив Білецький.

Читайте також: На Харківщині завершили реконструкцію приймальних відділень двох лікарень

Як повідомляв Укрінформ, раніше заступник керівника Офісу президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко заявив, що в 2021 році програма Президента «Велике будівництво» розширює свої горизонти. Плани на цей рік – збудувати і оновити 6 500 км доріг та 245 штучних споруд, 95 шкіл, 70 садочків, 80 стадіонів, 29 басейнів, 177 приймальних відділень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-