На Буковині задоволені станом відремонтованої торік міжнародної траси

На Буковині задоволені станом відремонтованої торік міжнародної траси

Велике будівництво
Укрінформ
Траса міжнародного значення М-19 «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече», яка була відремонтована у 2020 році за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво», зберегла свій стан на тому ж рівні, як і до зимового періоду. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА.

Зазначається, що торік на трасі М-19 підрядна організація ТОВ «ДСУ-77» в ході поточного середнього ремонту на двох відрізках маршруту Доманове (на Брест) - Ковель - Чернівці - Тереблече (на Бухарест) виконала такі роботи: фрезерування і регенерація старого покриття, влаштування нижнього шару асфальтобетону товщиною 10 см і верхнього шару ЩМА-20.

Також були укріплені узбіччя, влаштовані система водовідведення, заїзди та заїзні кишені до зупинок громадського транспорту, була нанесена розмітка і встановлені дорожні знаки.

Згідно з інформацією Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області, моніторинг був проведений на відрізках км 516+763 - км 518+700 та км 519+400 - км 521+757. Результати перевірки не виявили змін у якості дорожнього покриття після зими.

Читайте також: На Миколаївщині будують новий міст через річку Гнилий Єланець

Як повідомляв Укрінформ, за словами заступника керівника Офісу Президента, координатора програми «Велике будівництво» Кирила Тимошенко, у 2021 році в Україні заплановано будівництво та відновлення 6500 км доріг державного та місцевого значення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-