На Миколаївщині будують новий міст через річку Гнилий Єланець

На Миколаївщині будують новий міст через річку Гнилий Єланець

Велике будівництво
Укрінформ
У Миколаївській області за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» ремонтують трасу – Н-24 Благовіщенське-Миколаїв і будують новий міст через річку Гнилий Єланець.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Миколаївської ОДА.

«У рамках реконструкції 2,6 кілометра автошляху Н-24 Благовіщенське – Миколаїв (км 183+200 – км 185+800) будується новий Троїцький міст. Новий матиме довжину 109 метрів. Стару переправу через річку Гнилий Єланець після фінішу будівництва спрямленої ділянки траси буде розібрано», - розповіли в ОДА.

Зазначається, що сьогодні мостобудівники влаштовують опори нової штучної споруди. Із тридцяти передбачених проєктом буронабивних паль уже забетоновано шість. Наступним етапом стане монтаж на опори ригелів, балок та прогонів мостового переходу.

Читайте також: Укравтодор завершить оновлення дороги Лисичанськ – Бахмут у червні цього року

Крім того, продовжуються роботи з поглиблення та випрямлення тимчасової дороги для безпечного та комфортного об’їзду ділянки реконструкції.

Роботи розпочалися на початку квітня. Цей проєкт є першим, який запускають цього року в області в рамках програми Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Як повідомляв Укрінформ, цього року Укравтодор відремонтує та побудує 6 500 км доріг та 245 штучних споруд в усіх областях України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-