На Тернопільщині оновили школу, харчоблок та спортзал

На Тернопільщині оновили школу, харчоблок та спортзал

Велике будівництво
Укрінформ
Новосілківську школу на Тернопільщині оновили разом із харчоблоком, спортзалом та спортмайданчиком у рамках проєкту Президента «Велике будівництво».

Про це передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу облдержадміністрації.

«У Новосілківській школі оновили харчоблок, спортивний зал та майданчик, а також провели заходи з енергозбереження. Усі роботи виконані в рамках програми «Велике будівництво» на умовах співфінансування з органом місцевого самоврядування», - йдеться у повідомленні.

Завдяки оновленням, 140 школярів можуть харчуватися у зручній їдальні. У харчоблоці встановлено нове обладнання. Приміщення облаштовано за новими стандартами та з врахуванням нових підходів до шкільного харчування, які почали діяти з січня цього року.

Крім того, у школі облаштували спортивний зал та спортивний майданчик зі штучним покриттям.

У рамках проєкту Президента «Велике будівництво» на Тернопільщині запланували реалізувати 16 проєктів. Для цього в держбюджеті передбачили понад 120 млн грн.

Як повідомляло агентство, «Велике будівництво» у 2021 році спрямоване на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів.

Читайте також: У Кривому Розі оновлять стадіон «Металург» за стандартами ФІФА та УЄФА

За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, у поточному році в рамках цієї програми буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Національний проєкт "Велике будівництво" був ініційований Президентом Зеленським восени 2019 року. Його мета – побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-