У Кривому Розі оновлять стадіон «Металург» за стандартами ФІФА та УЄФА

У Кривому Розі оновлять стадіон «Металург» за стандартами ФІФА та УЄФА

Велике будівництво
Укрінформ
У Кривому Розі за програмою президента «Велике будівництво» оновлять стадіон «Металург» за стандартами ФІФА та УЄФА. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської ОДА.

Перший заступник голови ОДА Володимир Орлов зазначив, що підрядник «з нуля» будує три з чотирьох глядацьких трибун. Крім того, будується 4-поверхівка, в якій буде конференц-зал, приміщення для журналістів, коментаторські, VIP-зона та диспетчерська. Під трибунами розмістять спортивні зали, роздягальні та тренерські. Тут можна буде займатися важкою атлетикою, боксом, фітнесом, різними видами боротьби.

У Кривому Розі оновлять стадіон «Металург»

Футбольне поле вистелять живим газоном, влаштують бігові доріжки та зону для стрибків із жердиною. Освітлення забезпечуватимуть потужні компактні прожектори. Також встановлять два великі табло – 18 на 12 метрів. По периметру – електронні турнікети. Подбають й про комфорт людей з інвалідністю. Для них передбачили пандуси та знижене віконечко каси. Кожен елемент проєкту відповідатиме вимогам ФІФА та УЄФА.

«На будмайданчику працює майже 150 фахівців, 4 баштові крани, спецтехніка. Вже повністю зробили фундамент під західну трибуну. Підготували колони та стіни під заливку перекриттів. На решті трибун тривають роботу з облаштування фундаменту», – розповів заступник директора компанії «Стройінвест» Олексій Ятін.

Після завершення реконструкції на стадіоні відбуватимуться матчі найвищого рівня. "Металург" зможе вмістити понад 19 тис. глядачів.

«Це мегапроєкт для Кривого Рогу та усієї Дніпропетровщини. Такого масштабного будівництва стадіону в області ще не було. Оновлена арена стане свого роду туристичним магнітом», – зауважив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Читайте також: У Костополі запрацював стадіон, на черзі - два басейни

Як повідомляв Укрінформ, заступник керівника Офісу Президента і координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко розповів, що будівництво Південного автомобільного обходу Дніпра буде завершено до Дня Незалежності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-