Під Харковом затримали автобуси з «тітушками», які їхали створювати картинку для росЗМІ

Під Харковом затримали автобуси з «тітушками», які їхали створювати картинку для росЗМІ

Фото
Укрінформ
На під’їздах до Харкова з боку Донецька, Дніпра та Полтави правоохоронці затримали автобуси з «тітушками», які їхали в регіон з метою дестабілізації ситуації та створення «картинки для росЗМІ».

Про це повідомив на сторінці у Фейсбуці керівник пресцентру УСБУ в Харківській області Владислав Абдула.

«В рамках масштабних антитерористичних навчань на Харківщині попереджено проникнення на територію області кількох груп «тітушок» загальною кількістю понад 60 осіб. Всі ці особи є мешканцями інших регіонів України і не мають жодного відношення до Харківської області», - повідомив Абдула.

Читайте також: Поліція відкрила справу на «тітушок», яких блокував Нацкорпус у Києві

За інформацією спецслужби, групи були направлені до Харкова на замовлення однієї з проросійських політичних сил України для проведення протестних акцій у місті, а також провокування громадського невдоволення та масових протиправних дій під час проведення чергової сесії Харківської міської ради 21 квітня.

СБУ затримала автобуси з «тітушками» на Харківщині / Фото: Владислав Абдула

«Зазначені акції мали на меті дестабілізувати громадсько-політичну ситуацію в регіоні та створити вигідну керівництву Росії «картинку» для обґрунтування можливих актів агресії РФ проти України», - зазначив Абдула.

Читайте також: Під Харковом зупинили автобус з «тітушками», що їхав у Київ

Як повідомлялося, наразі в регіоні проводяться масштабні антитерористичні навчання. Співробітники спецслужб переведені у режим підвищеної готовності в усіх регіонах країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-