Суд оголосив вирок чоловіку, який «замінував» будинок батьків Зеленського – ЗМІ

Суд оголосив вирок чоловіку, який «замінував» будинок батьків Зеленського – ЗМІ

Укрінформ
У Кривому Розі суд оголосив вирок 59-річному чоловіку, який 15 лютого повідомив про «замінування» будинку, де мешкають батьки Президента Володимира Зеленського. Йому призначили покарання - позбавлення волі строком на 4 роки, але на підставі ст. 75 ККУ звільнив засудженого від відбування покарання з випробувальним терміном у 2 роки.

Відповідне рішення ухвалив Дзержинський районний суд Кривого Рогу, повідомляє Укрінформ з посиланням на сайт Рудана.

У ході судового засідання сторони уклали угоду між прокурором і обвинуваченим про визнання винуватості. Криворіжець повністю визнав свою провину.

Крім цього, чоловік має сплатити на користь держави судові витрати в сумі 3 922 грн 80 коп., а також матеріальну шкоду в сумі 65 042 грн на користь цивільного позивача - 3-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Читайте також: У Запоріжжі «замінували» мерію - вимагали заборонити партії Шарія та ОПЗЖ

15 лютого 2021 року у Кривому Розі чоловік повідомив, що планує підірвати багатоповерхівку, де, зокрема, проживають батьки Президента.

За даними поліції, повідомлення перевірили, вибухівки не знайшли. Проте, знайшли "мінера". Ним виявився 59-річний ніде не працюючий чоловік, який сидів п’яний удома і розважався. Свій вчинок він пояснив малою пенсією та особистою неприязню до Президента та Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-