Чеський RegioJet з’єднає Прагу зі Львовом

Чеський RegioJet з’єднає Прагу зі Львовом

Укрінформ
Чеська приватна компанія RegioJet разом з нідерландським стартапом European Sleeper у співпраці з іншими перевізниками планують започаткувати нові маршрути між європейськими містами, які здійснюватимуться вночі як у вагонах для сидіння, так і спальних.

Про це, як передає Укрінформ, з посиланням на речника RegioJet Алеша Ондруя повідомляють Lidovky.

«План… є частиною розширення сегменту нічних та міжміських сполучень. На додаток до нічних поїздів за маршрутом Прага - Кошице і назад, Прага - Рієка/Спліт, ми також відкриємо цього року нічне сполучення за маршрутом Прага - Перемишль – Львів», - сказав Ондруй.

Партнери також планують у 2022 році запустити новий нічний поїзд з Праги через Берлін та Амстердам до Брюсселя.

Наразі всі нічні сполучення призупинені через епідемологічну ситуацію. Чеські залізниці відновлять їх залежно від темпів подолання пандемії.

Читайте також: Ryanair не вимагатиме паспортів вакцинації від пасажирів

«На даний момент ми припускаємо, що вони поступово почнуть поновлюватися з кінця травня, однак точна дата буде залежати від поточної ситуації, а також від домовленості з нашими іноземними партнерами», - сказала речниця České dráhy Габріела Новотна. За її словами, під час нормальної роботи найбільший інтерес викликає сполучення зі Словаччиною, Угорщиною, Польщею, а також Швейцарією.

Наразі українці можуть дістатися Чехії RegioJet з Ужгорода і Мукачева до словацького Кошице (автобусом), звідки можна подорожувати до Праги потягом тієї ж компанії.

Фото: Lidovky

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-