В Україні оголосили онлайн-конкурс «Безпечна громада»

В Україні оголосили онлайн-конкурс «Безпечна громада»

Децентралізація
Укрінформ
В Україні за підтримки Дніпропетровського регіонального офісу Програми "U-LEAD з Європою" оголошено онлайн-конкурс "Безпечна громада" на найкраще відео щодо захисту населення від надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру.

Про це повідомляє портал "Децентралізація", передає Укрінформ.

"Слобожанська територіальна громада за комунікаційної підтримки Дніпропетровського регіонального офісу Програми "U-LEAD з Європою" проводить відкритий онлайн-фестиваль-конкурс "Безпечна громада". В межах конкурсу буде визначено краще відео про запровадження заходів, пов’язаних із безпекою та цивільним захистом населення", - йдеться у повідомленні.

Метою онлайн-конкурсу в умовах адаптивного карантину є розвиток правового та безпечного середовища в територіальних громадах, планування заходів щодо підвищення ефективності захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру.

У конкурсі можуть брати участь громади з усіх регіонів. Учасники мають завантажити на Google-диск або файлообмінник свій відеоролик, заповнити заявку-анкету на участь у конкурсі та надіслати посилання на завантажений відеоролик на електронну адресу конкурсу: bezpechna.gromada@gmail.com.

Найкраще відео обиратиме професійне журі, до складу якого увійдуть спеціалісти з питань цивільного захисту, представники органів Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Дніпропетровського регіонального офісу Програми "U-LEAD з Європою", органів місцевого самоврядування та ЗМІ.

Переможці отримають дипломи та винагороду у вигляді цінного подарунка, а володар Гран-прі - цінний подарунок особисто від засновника конкурсу.

Читайте також: U-LEAD: Місцева влада має налагоджувати системну комунікацію з мешканцями

Прийом анкет-заявок триватиме до 30 квітня включно, прийом відеороликів – з 9 квітня до 9 травня включно. Онлайн-голосування проводитиметься з 10 до 17 травня включно. Журі оцінюватиме відеоролики та визначатиме переможців з 17 до 22 травня. Результати конкурсу оголосять на онлайн-конференції 24 травня.

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає потребам громадян та розширює можливості громад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-