Шевченко буде оскаржувати перерахунок голосів у окрузі, де переміг Вірастюк

Шевченко буде оскаржувати перерахунок голосів у окрузі, де переміг Вірастюк

Укрінформ
Кандидат в народні депутати Олександр Шевченко, який програв на довиборах у ВР по округу №87 в Івано-Франківській області Василю Вірастюку, готує апеляцію на рішення суду, що визнав законним перерахунок голосів.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Фейсбуці.

"Окружний адміністративний суд Івано-Франківська відмовив у задоволенні позову кандидата в народні депутати Олександра Шевченка до Надвірнянської ОВК. Суд ухвалив, що рішення перерахунку голосів щодо дільниці № 261029 (Микуличин) є законним. А отже, все що відбувалось на ваших очах, теж, на думку Феміди, відбувалось законно. Наша команда готує апеляцію на це рішення", - написав Шевченко.

Читайте також: Франківщина завершила підрахунок голосів на довиборах в Раду

Як повідомляв Укрінформ, 28 березня на Прикарпатті відбулися проміжні вибори народного депутата по 87-му виборчому округу з центром у Надвірній. Тут балотувалось 14 кандидатів. Підрахунок голосів закінчився на 8-му добу. За інформацією руху ЧЕСНО, на 5-ти дільницях ОВК визнала голосування недійсним. На цих ДВК перемагав Олександр Шевченко.

Також, за даними "ЧЕСНО", члени ОВК при перерахунку голосів на 20 дільницях виявили нестачу близько 500 бюлетенів. «Згідно з інформацією в протоколах від ДВК, це голоси за Шевченка».

Читайте також: Вірастюк переміг на довиборах у Раду - ЦВК

ЦВК оголосила про перемогу на довиборах до Верховної Ради на 87-му окрузі в Івано-Франківській області кандидата від "Слуги народу" Василя Вірастюка. За результатами виборів: кандидат від партії "Слуга народу" Василь Вірастюк отримав 31,25% або 15 076 голосів виборців; кандидат від партії "За майбутнє" Олександр Шевченко 29,69% або 14 327 голосів; Руслан Кошулинський кандидат від партії "Всеукраїнське об'єднання "Свобода" Руслан Кошулинський 28,86% або 13 927 голосів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-