Франківщина завершила підрахунок голосів на довиборах в Раду

Франківщина завершила підрахунок голосів на довиборах в Раду

Укрінформ
На Прикарпатті Окружна виборча комісія (ОВК) завершила підрахунок голосів на довиборах в Раду.

Як передає Укрінформ, про це повідомив рух ЧЕСНО у Фейсбуці.

«Франківщина завершила підрахунок голосів за кандидатів у народні депутати. Це сталося на 8-му добу», - зазначається у повідомленні.

За інформацією руху ЧЕСНО, на 5-ти дільницях ОВК визнала голосування недійсним. На цих ДВК перемагав Олександр Шевченко.

Також члени ОВК при перерахунку голосів на 20 дільницях виявили нестачу близько 500 бюлетенів. «Згідно з інформацією в протоколах від ДВК, це голоси за Шевченка», - зазначає ЧЕСНО.

Читайте також: Довибори в Раду: Стефанчук прокоментував інформацію про громадянство РФ Аксьонова

За інформацією ЦВК, опрацьовані 100% виборчих протоколів. Лідером перегонів є кандидат від партії «Слуга народу» Василь Вірастюк, за якого віддали свої голоси 31,25% виборців. Олександр Шевченко набрав на 749 голосів виборців менше, за нього проголосували 29,69% виборців.

Як повідомляло агентство, 28 березня на Прикарпатті відбулися проміжні вибори народного депутата по 87-му виборчому округу з центром у Надвірній. Тут балотувалось 14 кандидатів.

Читайте також: Поліція почала два кримінальні провадження через порушення на довиборах

Рух ЧЕСНО - громадська організація, що займається громадським контролем підзвітності та відкритості політиків і партій та досліджує парламентаризм і місцеве самоврядування, політичні фінанси та вибори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-