На Донеччині недостатньо технічних потужностей для блокування телесигналу окупантів з ОРДО

На Донеччині недостатньо технічних потужностей для блокування телесигналу окупантів з ОРДО

Укрінформ
На Донеччині недостатньо технічних потужностей для підсилення сигналу українських мовників та блокування сигналу мовників окупантів.

Як передає Укрінформ, про це сказав голова Донецької військово-цивільної обладміністрації Павло Кириленко після комітетських слухань Верховної Ради, йдеться на сайті Донецької ОДА

«Нинішніх зусиль з підсилення сигналу українських мовників та блокування сигналу мовників окупантів недостатньо, потрібна ще більша допомога від держави: встановити додаткові вишки, збільшити потужність блокувальної апаратури, надати преференції місцевим каналам при отриманні ліцензій тощо», - сказав очільник області.

Він констатував, що усі 7 телевеж області, включно зі збудованою у 2018 році вежею у місті Гірник, повноцінно не забезпечують усю область так, як це здатна робити Донецька телевежа, яка перебуває під контролем окупантів.

Читайте також: Запуск телеканалу для ОРДЛО не означає припинення іномовлення — Потураєв

Кириленко підкреслив, що усі свої пропозиції Донецька обласна державна адміністрація передала до Офісу Президента та Національної комісії з регулювання у сфері зв'язку та інформатизації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-