Запоріжжя вводить жорсткий карантин

Запоріжжя вводить жорсткий карантин

Укрінформ
У Запоріжжі із 3 квітня запроваджуються суворі карантинні заходи.

Про це у Фейсбуці повідомив міський голова Запоріжжя Володимир Буряк, передає Укрінформ. 

"Жорсткість карантину вводиться з суботи 3 квітня… Якщо не введемо локдаун зараз - через деякий час його введуть на рівні держави. Але сьогоднішні заходи дозволять прийняти лікарням всіх, чиї життя під загрозою, для того щоб вони змогли швидше повернутися до нормального життя",- написав він.

Так, із 3 квітня у Запоріжжі кафе і ресторанам дозволено обслуговувати клієнтів з понеділка по п'ятницю з 6.00 до 20.00 з дотриманням усіх карантинних норм; в суботу і неділю можна працювати тільки на видачу; забороняється проведення масових культурних, релігійних, освітніх, спортивних, соціальних та інших заходів; спортивні зали та фітнес-центри закриваються для відвідувачів; працюватимуть лише продовольчі ринки; забороняється прийом відвідувачів суб’єктами господарювання, які працюють у сфері торговельно-побутового обслуговування, крім суб’єктів господарювання, які торгують товарами на торговельних площах, не менше 60% яких призначено для торгівлі продуктами харчування, медикаментами, пальним, засобами гігієни, побутовою хімією тощо; продовжать працювати оператори поштового зв’язку, медичні та ветеринарні заклади, АЗС, перукарні та салони краси (за попереднім записом).

Читайте також: Понад 60% українців вважають, що «жорсткий» карантин допоможе ситуації

У Запоріжжі станом на ранок 2 квітня заповнення лікарняних ліжок для дорослого населення становить 82%.

За останню добу в області зареєстровано 755 нових випадків захворювання на COVID-19, з яких 455 - у Запоріжжі. За добу зареєстровано 17 летальних випадків (всього – 1447), одужало 146 пацієнтів (всього – 69 638). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-