Підозрюваного у вбивстві студентки у Львові відправили під варту

Підозрюваного у вбивстві студентки у Львові відправили під варту

Укрінформ
Личаківський районний суд Львова заарештував мешканця Житомирщини, підозрюваного у вбивстві 19-річної студентки, на два місяці.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Личаківського суду Львова.

«Сьогодні, 01.04.2021, слідчий суддя Личаківського районного суду м.Львова обрала запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави підозрюваному у вбивстві студентки», - зазначається в повідомлені.

Також додають, що строк дії ухвали відповідно до вимог Кримінального процесуального кодексу України становить 60 днів, починаючи з моменту фактичного затримання підозрюваного – 31.03.2021.

Читайте також: Справа про вбивство сімох людей: у Житомирі допитують єдиного живого свідка

Як повідомляв Укрінформ, 30 березня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків на вулиці Личаківській у Львові, яку власниця здавала в оренду, було виявлене тіло невідомої дівчини з ознаками насильницької смерті.

За кілька годин правоохоронці встановили особу підозрюваного, 19-річного жителя Житомирської області, і затримали його.

Затриманий за підозрою у вбивстві у Львові 19-річної студентки з Дніпропетровщини зізнався, що до злочину його штовхнули ревнощі. Знаряддям убивства став ніж, який був у квартирі. Ним хлопець наніс жертві 9 ножових поранень в область грудної клітки та втік через вікно. Тіло вбитої в кімнаті за кілька годин знайшла власниця квартири, яка й повідомила в поліцію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-