У Харкові депутат міськради від ОПЗЖ задекларував лева

У Харкові депутат міськради від ОПЗЖ задекларував лева

Фото
Укрінформ
Депутат Харківської міської ради від ОПЗЖ Джавід Саід вказав африканського лева у декларації за 2020 рік.

Відповідна декларація оприлюднена в єдиному державному реєстрі, передає Укрінформ.

Депутат, який має дружину, трьох дочок да двох синів, вказав у декларації у категорії "Цінне рухоме майно (крім транспортних засобів)" лева африканського чіпованого, якого придбав у травні 2017 року. Вартість тварини не вказана.

Серед іншого, депутат має у спільній та особистій власності кілька квартир у Харкові загальною площею близько 400 кв. м та житловий будинок у Харкові площею 1043,4 кв. м, а також володіє нежитловими приміщеннями загальною площею близько 1000 кв. м в Одесі та орендує нежитлове приміщення площею 556,9 кв. м у Харкові та, як об’єкт незавершеного будівництва, має в суборенді нежитлове приміщення у Харкові площею 1,5 тис. кв. м.

Читайте також: Голова Житомирської ОДА задекларував 4 квартири дружини, валюту і годинники

Депутат також володіє 70% акцій ТОВ "Євро мед", 50% ТОВ "Європартнер Фінанс", керує обласним осередком громадської організації "Союз афганців України".

Як дохід Саід вказав 60 тис. грн від оренди майна, 288,9 тис. грн - від надання в оренду майна ТОВ "Вайн Хантерс" та 228,9 тис. грн доходу - від відчуження рухомого майна. Готівкою він зберігає 2,5 млн грн, при тому, що в декларації за 2019 рік у нього було готівкою 5 млн грн.

Читайте також: Данілов задекларував понад 700 тисяч зарплати, колекції картин та бібліотеку

Як повідомили Укрінформу в громадській приймальні депутата, Саід працює в комісії з охорони здоров'я. "Він також любить тварин, опікується їхньою долею, нещодавно взяв чотирьох собак з притулку для тварин", - уточнили у приймальні.

Фото зі соцмереж

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-