Тернопіль посилює карантин

Тернопіль посилює карантин

Укрінформ
У Тернополі з понеділка, 29 березня, запровадять додаткові обмежувальні заходи у зв'язку з ситуацією щодо захворюваності на COVID-19.

Таке рішення ухвалено на засіданні міського оперативного штабу, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу міськради

"Враховуючий значне зростання захворюваності на COVID-19 у місті впродовж останніх тижнів та завантаженість лікарень, на засіданні міського оперативного штабу прийнято рішення про введення додаткових обмежень у місті. Прийняті рішення починають діяти з 29 березня", - йдеться у повідомленні.

Згідно з рішенням штабу, керівникам закладів загальної середньої освіти з 29 березня рекомендується перевести на дистанційне навчання учнів 5-11 класів. Натомість учні 1-4 класів навчатимуться у звичному режимі (офлайн).

Читайте також: На Миколаївщині не вистачає медперсоналу для лікування хворих на COVID-19 - голова ОДА

Керівникам закладів позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти слід забезпечити роботу закладів, організацію освітнього процесу у режимі онлайн.

Водночас забороняється проведення в закладах освіти масових заходів (освітніх, наукових, свят, вистав тощо) за участю здобувачів освіти з більш ніж однієї групи (класу) та за присутності глядачів (відвідувачів).

Діяльність закладів дошкільної освіти здійснюватиметься у звичайному режимі.

Крім того, у місті буде заборонено роботу після 22 год. й до 7 години (із забороною проведення розрахункових операцій після 21 години) суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з адресної доставки замовлень та замовлень навинос.

Передбачено, що перевезення пасажирів у таксі можна здійснювати в засобах індивідуального захисту та у кількості не більше трьох пасажирів або в межах однієї сім’ї з дітьми в легкових автомобілях.

Читайте також: Мер Миколаєва показав переповнені лікарні та звернувся до COVID-скептиків

Правоохоронцям доручено посилити контроль за дотриманням карантинних вимог.

Як повідомлялося, станом на 26 березня у червоній зоні епідемічної небезпеки перебувають Київ, Житомирська, Івано-Франківська, Закарпатська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Черкаська, Чернівецька області. У помаранчевій - 13 регіонів: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Кіровоградська, Луганська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Чернігівська області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-