Мер Миколаєва показав переповнені лікарні та звернувся до COVID-скептиків

Мер Миколаєва показав переповнені лікарні та звернувся до COVID-скептиків

Відео
Укрінформ
Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич оприлюднив відео з лікарень, де надають допомогу хворим з COVID-19: палати переповнені, люди лежать у коридорах та допоміжних приміщеннях.

Запис Сєнкевич розмістив на своїй сторінці у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

«Це відео не додасть вам гарного настрою, але воно повністю відображає реальний стан справ у наших ковідних госпіталях. Подивіться уважно, особливо ті, хто скептично ставиться до існування коронавірусу. Так виглядають наразі перша, третя та п’ята міські лікарні, куди направляють пацієнтів з COVID-19», - наголосив мер.

За його словами, щодня у місті фіксують близько 200 випадків захворювання. У середньому за добу від коронавірусу у Миколаєві помирає до 10 осіб.

Сєнкевич закликав усіх миколаївців, а особливо скептиків, дотримуватися правил епідбезпеки.

Читайте також: «Дивишся на знімок - а легенів майже немає»: медики Прикарпаття на ковідній передовій

Станом на 26 березня в Миколаївській області зареєстровано 50295 хворих на коронавірус, з них 534 за останню добу. Найбільше у м. Миколаїв – 230 та Первомайську – 63. Померли всього від наслідків COVID-19 – 986, за добу – 13.

Як повідомляв Укрінформ, міська комісія з ТЕБ та НС погодилася на введення додаткових карантинних обмежень у Миколаєві з 24 березня по 4 квітня у зв'язку з погіршенням протиепідемічної ситуації. А з 27 березня місто віднесено до червоної карантинної зони.

В Україні за весь час пандемії зареєстровано 1 614 707 випадків COVID-19, зокрема за добу - 18 132.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-