В Одесі додатково розгорнули 120 ліжок для пацієнтів із COVID-19

В Одесі додатково розгорнули 120 ліжок для пацієнтів із COVID-19

Укрінформ
В Одеській міській лікарні №8 додатково розгорнуто ще 120 ліжок для лікування пацієнтів, інфікованих коронавірусом.

Про це повідомляє пресслужба міськради, передає Укрінформ.

"Ремонтні роботи завершені, обладнання й меблі розставлені по місцях, кисень підключено: Одеська міська лікарня №8 на Фонтанській дорозі починає прийом пацієнтів з COVID-19", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що перед початком прийому пацієнтів 4-поверхову будівлю відділення проінспектував мер Одеси Геннадій Труханов.

Читайте також: На Житомирщині за добу - найбільша кількість смертей від COVID-19 з початку пандемії

За його словами, ремонтні роботи, "з огляду на епідемію коронавірусу, завершено в максимально короткі терміни. 17 грудня будівельники прийшли на об'єкт, а сьогодні відділення готове до прийому пацієнтів".

До більшості встановлених у палатах ліжок підведено кисень, система киснезабезпечення підключена до двох кріоциліндрів по 2 тис. літрів. Придбано пересувний цифровий рентген-апарат для швидкої діагностики, встановлено нові електроприлади, стабілізатори напруги, а також сучасну систему пожежної сигналізації.

Сформовано бригади медиків, що вестимуть прийом пацієнтів і надаватимуть кваліфіковану допомогу. До роботи в цьому відділенні буде також залучено інтернів Одеського національного медуніверситету.

Читайте також: Лікарня Ніжина переповнена COVID-хворими

У мерії нагадали, що в муніципальних лікарнях Одеси з початку епідемії розгорнуто 1059 ліжко-місць для госпіталізації хворих з COVID-19.

Як повідомлялося, на Одещині склалась тривожна ситуація через захворюваність на коронавірус. Рівень смертності сягнув 68 осіб на 100 тисяч населення. За минулу добу, 22 березня, зафіксовано 1122 нових випадки інфікування COVID-19, внаслідок хвороби померли 13 осіб та одужали 178 пацієнтів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-