Львів закривають на жорсткий карантин

Львів закривають на жорсткий карантин

Оновлено
Укрінформ
Міськрада Львова запроваджує посилений карантин, який діятиме з 19 до 28 березня: школярів відправляють на канікули, закривають кафе, ресторани, ринки та театри.

Про це на брифінгу за підсумками засідання міської комісії ТЕБ і НС повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, передає кореспондент Укрінформу.

«Починаючи з п’ятниці, 19 березня і до 28 березня ми вводимо на території Львівської об’єднаної громади жосткий локдаун», - зазначив Садовий.

За його словами, відповідне рішення прийняли сьогодні, 17 березня на засіданні міської комісії ТЕБ і НС.

Щодо роботи навчальних закладів: із 22 до 28 березня школярів молодших класів відправляють на канікули, а учні 5-11 класів продовжують навчатися в дистанційному режимі. Дитячі садки працюватимуть без змін.

Читайте також: За три тижні захворюваність на COVID-19 у Львові збільшилась втричі

Обмеження діятимуть із п’ятниці, 19 березня, до неділі, 28 березня, по всій території Львівської МТГ. На цей час закривають: ресторани і кафе, які зможуть працювати лише на виніс та доставку; ТРЦ, крім продуктових магазинів, зоомагазинів та аптек, що розташовані в них; заклади культури – театри, кінотеатри, музеї та концертні майданчики; господарські магазини, які зможуть працювати на видачу за попереднім замовленням.

​Спортзали, перукарні та салони краси працюватимуть лише за попереднім індивідуальним записом.

Раніше мер міста Андрій Садовий заявив, що через стрімке зростання нових інфікованих коронавірусом мерія готова до жорстких обмежень та до якнайшвидшого розгортання додаткових COVID-ліжок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-