Миколаївщина отримає майже 900 мільйонів на ремонт доріг

Миколаївщина отримає майже 900 мільйонів на ремонт доріг

Укрінформ
Миколаївська область отримає 876 млн грн на ремонт доріг, окрім того, буде профінансовано встановлення інтелектуальних систем зважування в русі.

Про це  у Фейсбуці повідомляє Служба автодоріг у Миколаївській області, передає Укрінформ.

«Кабінет Міністрів України затвердив перелік об’єктів будівництва, реконструкції, ремонту автомобільних доріг державного значення у 2021 році у Миколаївській області та обсяги бюджетних коштів для їх фінансування. На дороги загального користування виділено 876 млн грн», - ідеться у повідомленні.

Зокрема, планується ремонт окремих частин трас М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ, Н-11 Дніпро – Миколаїв, Н-24 Благовіщенське – Миколаїв, Т-15-06 Миколаїв – Доманівка – Берізки, Т-15-07 Миколаїв – Парутине – Очаків – база відпочинку "Чорноморка", а також низки інших.

Читайте також: На Миколаївщині дорожній проєкт «Чорноморська Рів'єра» з'єднає курортні міста – ОДА

Окрім цього, постановою Кабміну передбачено кошти для впровадження елементів системи моніторингу за станом доріг та умовами руху (системи зважування в русі WiM). Ідеться про п’ять таких установок на трасах М-14 та Н-24 у районі Миколаєва, Н-14 біля с. Капустино, Н-11 - смт Казанка та Т-15-13 - на в'їзді до Очакова.

Як зазначається,  інтелектуальної системи зважування в русі допоможуть зберегти дороги області від руйнування внаслідок постійного перевантаження фур, які везуть збіжжя в порти Миколаєва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-