«Буковель» закритий на карантин до 27 березня

«Буковель» закритий на карантин до 27 березня

Укрінформ
Гірськолижний курорт "Буковель" матиме обмеження у своїй роботі до 27 березня.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці курорту у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Доводимо до Вашого відома, що 12.03.2021 регіональна комісія з питань техногенно-економічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом голови Івано-Франківської ОДА Андрія Бойчука постановила від сьогодні, 13.03.2021, до 27.03.2021 визначити село Поляниця територією з обмеженим в'їздом”, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у цей період буде обмежено в'їзд громадянам, що прямують до Поляниці (в тому числі до туристичного комплексу "Буковель") з розважальною, спортивною та іншою відпочинковою метою.

“Вимоги та рішення регіональної комісії фактично позбавляють ТК "Буковель" об’єктивної можливості для продовження функціонування та надання туристичних послуг. Зі свого боку адміністрація ТК "Буковель" обіцяє докласти всіх зусиль, щоб забезпечити гостей можливостями для отримання придбаних на цей період послуг після 27.03.2021”, - уточнюється у повідомленні.

Читайте також: «Буковель» отримав понад 50 адмінпротоколів за порушення карантину - голова ОДА

Як повідомлялося, на Прикарпатті Івано-Франківська обласна комісія ТЕБ і НС на своєму позачерговому засіданні ухвалила рішення про закриття роботи ТК "Буковель".

Голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук повідомив, що гірськолижний курорт "Буковель" отримав понад 50 протоколів щодо порушення карантину, ухвалено рішення про припинення його діяльності.

Читайте також: Більшість підприємців на «Буковелі» зараз не працюють – Шмигаль

Буковель — найбільший гірськолижний курорт України, частка якого (підйомники, готелі, земля) належить державі. Розташований неподалік від села Поляниця Яремчанської міської ради, біля підніжжя гори Буковель на висоті 920 метрів над рівнем моря. Зимовий сезон може тривати з листопада до квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-