«Буковель» отримав понад 50 адмінпротоколів за порушення карантину - голова ОДА

«Буковель» отримав понад 50 адмінпротоколів за порушення карантину - голова ОДА

Укрінформ
Гірськолижний курорт «Буковель» отримав понад 50 адмінпротоколів щодо порушення карантину, прийнято рішення про припинення його діяльності.

Про це повідомив голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук у Фейсбуці, передає кореспондент Укрінформу.

«Правоохоронці вже розпочали роботу в селі Поляниця. На території «Буковелю» відбулись перевірки, за результатами яких складено 51 адміністративний протокол щодо порушень карантину. Зокрема, 26 протоколів отримали оператори підйомників», - написав Бойчук.

Читайте також: На Прикарпатті закривають «Буковель»

Він зауважив, що рішення обласної комісії ТЕБ і НС про припинення діяльності курорту «Буковель» було вимушеним, бо на території Поляницької громади, де розташований курорт, відбувається повне ігнорування карантинних обмежень.

«Тепер на в’їздах у село Поляниця будуть розташовані контрольно-пропускні пункти. З 00:00 13 березня туристам рекомендуватимуть не в’їжджати на територію населеного пункту. В село пропускатимуть місцевих жителів та осіб, що там працюють. Нам потрібно перервати ланцюг розповсюдження коронавірусу», - заявив Бойчук.

Як повідомлялося, Івано-Франківська область з 26 лютого перебуває у червоній зоні епідеміологічної небезпеки.

За минулу добу в області лабораторно підтвердили 695 нових випадків.

Читайте також: Більшість підприємців на «Буковелі» зараз не працюють – Шмигаль

Буковель — найбільший гірськолижний курорт України, частка якого (підйомники, готелі, земля) належить державі. Розташований неподалік від села Поляниця Яремчанської міської ради, біля підніжжя гори Буковель на висоті 920 метрів над рівнем моря. Зимовий сезон може тривати з листопада до квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-