Медики вимагають ввести «червону» зону на Закарпатті

Медики вимагають ввести «червону» зону на Закарпатті

Укрінформ
Керівники лікарень Закарпаття звернулися до обласної влади з проханням вирішити питання введення обмежень червоної зони в області. Медики вказують на те, що ситуація виходить з-під контролю.

Про це повідомив у Фейсбуці заступник голови Закарпатської обласної ради Денис Ман.

За його словами, наразі в області триває засідання обласної комісії ТЕБ та НС, де приймають рішення з приводу введення в області червоної карантинної зони та додаткових обмежень громадського життя.

Як раніше повідомляв Укрінформ, про необхідність червоної зони для Закарпаття вранці заявив директор Департаменту охорони здоров'я Закарпатської ОДА Анатолій Пшеничний. На Закарпатті ситуація в медичній системі є критичною, медсистема близька до колапсу, в лікарнях не вистачає кисню і медперсоналу.

Читайте також: На Закарпатті не вистачає кисню, бо постійно збільшують кількість COVID-ліжок — ОДА

Ман опублікував відкритого листа за підписом головних лікарів найбільших медзакладів області, де лікують хворих на коронавірус закарпатців, з проханням відреагувати на ситуацію та ввести в області обмеження червоної зони. Під листом підписалися директор Обласної інфекційної лікарні Михайло Поляк, гендиректор Центру легеневих хвороб Василь Скрип, головний лікар Закарпатської обласної лікарні ім. Новака Юрій Яцина, головний лікар Ужгородської міської клінічної лікарні Іван Курах і директор Ужгородської райлікарні Олег Голуб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-