В інфекційній лікарні Запоріжжя спрацювала сигналізація на ємності з киснем

В інфекційній лікарні Запоріжжя спрацювала сигналізація на ємності з киснем

Укрінформ
У Запоріжжі в обласній інфекційній лікарні спрацювала сигналізація на ємності з киснем. На місце виїхали 6 автомобілів ДСНС.

Про це журналістам повідомила пресофіцер ГУ ДСНС України в Запорізькій області Юлія Баришева, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Спрацювала сигналізація на ємності з киснем, що не була введена в експлуатацію. Зараз очікують фахівців з пуско-налагоджувальних робіт. Підрозділи ДСНС чергують на місці - 6 одиниць техніки та 24 людини особового складу. Пожежі немає", - відзначили в обласній службі.

Читайте також: Затримали відповідального за протипожежну безпеку у лікарні Запоріжжя

Попередньо, сталася помилкове спрацювання автоматичної пожежної сигналізації.

"Фахівці перевірили газоаналізатором, витіку кисню немає", - додала Баришева.

Сигналізація спрацювала на ємності з киснем, яку встановив, але ще не ввів в експлуатацію комбінат "Запоріжсталь". Станція повинна забезпечувати подачу кисню до 172 койко-місць.

Читайте також: Пожежа в Запоріжжі: у лікарні досі не знають, скільки згоріло обладнання

Як раніше повідомлялося, після трагедії, яка сталася в інфекційній лікарні 3 лютого о 23:25, коли через вибух устаткування в реанімаційному боксі COVID-госпіталю загинули 4 особи, в лікарні тимчасово відмовилися використовувати апарати ШВЛ.

Як заявляв директор КНП "Запорізька обласна інфекційна лікарня" Володимир Шинкаренко, 15 апаратів ШВЛ не використовуватимуть до тих пір, поки фахівці не дадуть висновок щодо того, що стало причиною вибуху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-