В Укравтодорі кажуть, що проблеми з проїздом є лише у двох областях

В Укравтодорі кажуть, що проблеми з проїздом є лише у двох областях

Укрінформ
В Україні проблемні ділянки доріг залишаються лише в Івано-Франківській та Львівській областях.

Про це в коментарі Укрінформу повідомив начальник управління експлуатації та безпеки руху Укравтодору Олег Федоренко.

"Якщо накривається снігом вся Україна в один і той самий момент, звичайно, техніки не вистачає. Але загалом техніки для розчищення доріг та їх оброблення більш ніж достатньо", - розповів Федоренко.

Він додав, що погодні умови ускладнюються сильним вітром, який утворює снігові перемети на дорогах, і через 15 хвилин після проходження техніки вони стають ще більшими. З обледенінням на дорогах також важко боротися через низькі температури та льодяний дощ.

За словами Федоренка, наразі проблемними в Україні залишаються небагато ділянок доріг. "Є невелика проблемна ділянка у Івано-Франківській та Львівській області. На всіх інших ділянках доріг проблеми утворюються виключно через те, що тимчасово блокується рух через ДТП з причини неуважності водіїв транспортних засобів або несправності їхніх транспортних засобів", - зауважив начальник управління.

Читайте також: На трьох дорогах у Львівській та Волинській областях зняли обмеження для вантажівок

Також він закликав водіїв бути уважнішими на дорогах та не рухатися на великій швидкості.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні 12 лютого спостерігатимуться складні погодні умови (сніг, хуртовини) зі зниженням температури повітря. Протягом доби очікується 6-11° морозу, в західних областях до 14°, у Карпатах близько 20° морозу.

Станом на 12 лютого для розчищення доріг від Укравтодору задіяно 1618 одиниць техніки (в черговому режимі 493 одиниці) та 1957 робітників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-