Одеські податківці викрили тіньову схему виведення в обіг 68 мільйонів держкоштів

Одеські податківці викрили тіньову схему виведення в обіг 68 мільйонів держкоштів

Укрінформ
Працівники облуправління Податкової служби та облпрокуратури викрили схему виведення одеським підприємством у тіньовий обіг і легалізації 68 млн грн державних коштів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДПС.

"В Одеській області податківці спільно з працівниками обласної прокуратури викрили схему виведення державних коштів в обсязі понад 68 млн грн у тіньовий обіг та можливого неправомірного надання податкової вигоди шляхом безпідставного формування податкового кредиту з ПДВ підприємствам реального сектору економіки", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що співробітники управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Головного управління ДПС, виявили фінансові операції з ознаками легалізації доходів. Зокрема, шляхом перерахування коштів на рахунки нерезидентів без фактичного ввезення товарно-матеріальних цінностей на територію України й отримання зворотної безвідсоткової фінансової допомоги.

Наразі матеріали передано для розслідування органам Національної поліції.

Читайте також: Український бізнес погіршив оцінку ситуації з оподаткуванням

Як повідомляв Укрінформ, у Київській та Харківській областях працівники слідчого управління Офісу великих платників податків викрили зберігання та незаконний продаж пального.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-