Слизькі дороги: в Україні за добу - понад 1 400 ДТП

Слизькі дороги: в Україні за добу - понад 1 400 ДТП

Укрінформ
В Україні за минулу добу зареєстрували 1435 повідомлень про ДТП.

Про це поінформував у Фейсбуці перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, передає Укрінформ.

Він уточнив, що зима приходить неочікувано, і не всі водії були готові до зміни погодних умов, і серед них знайшлися і ті, які виїхали у четвер на літній гумі.

Читайте також: Поліція Київщини рекомендує «перевзутися» - за добу сталися 72 ДТП

«За минулу добу на території України зареєстровано 1435 повідомлень про ДТП. З яких 84 — повідомлення щодо ДТП із загиблими або травмованими. Унаслідок автопригод 8 осіб загинули та 99 травмовані», - зазначив він.

За його інформацією, у Києві на лінію 102 надійшло 503 повідомлення про ДТП, з яких 7 повідомлень - щодо ДТП із загиблими або травмованими. Зокрема, унаслідок цих ДТП загинули 2 особи та 6 були травмовані.

Водночас, як уточнив Білошицький, спостерігається зменшення «порушень швидкості», які зафіксовані в автоматичному режимі: у четвер камери зафіксували всього 3075 таких порушень, і, за його словами, це рекордно низький показник.

Читайте також: Негода в Україні: на Київщину та Житомирщину не пускають фури й автобуси

Білошицький закликав громадян бути уважними та обережними, і, якщо вони опиняться у скрутній ситуації — телефонувати на спецлінію 102.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві за минулу добу 10 грудня через ожеледицю, яка утворилась на дорогах та тротуарах міста, травмувалося 150 дорослих та 13 дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-