На виборах у Запоріжжі лідирує чинний мер - екзитпол муніципального Z

На виборах у Запоріжжі лідирує чинний мер - екзитпол муніципального Z

Укрінформ
За результатами екзитполу, проведеного за замовлення муніципального телеканалу Z, у Запоріжжі на виборах міського голови чинний очільник міста Володимир Буряк набирає 60,6% голосів.

Опитування виборців телеканал Z проводив на виході з 149 дільниць пропорційно у всіх районах міста Запоріжжя, а результати оприлюднені у Фейсбуці та в ефірі телеканалу після закриття дільниць.

За прогнозними результатами, на виборах міського голови Запоріжжя Володимир Буряк набирає 60,6% голосів. У Віталія Тишечка - майже 15%. Валерій Прозапас набрав 11,4% голосів.

Згідно з даними екзитполу, на виборах до Запорізької міської ради «Партія Володимира Буряка «Єднання» набирає 25,2%, «Слуга народу» - 18,9%, «Опозиційна платформа - За життя» - 14,8%, а «Європейська солідарність» - 13,4%. На межі проходження політсили "Нова політика" та "Партія Шарія" з показниками 4,5% та 4,3% відповідно.

Водночас на виборах до Запорізької облради, за даними екзитполу, "Партія Володимира Буряка «Єдання» набирає 24,4%, «Слуга народу» - 19,6%, «Опозиційна платформа – За життя» – 15,5%, «Європейська солідарність» – 13,5%. Водночас «Нова політика» та "Партія Шарія" отримують 4,9% та 4,7% відповідно.

Читайте також: Порушення на виборах: поліція зареєструвала 77 справ

Опитування респондентів на замовлення телеканалу Z проводилось виключно на території міста Запоріжжя. Працювали 55 інтерв’юерів, які опитували виборців на виході з 149 дільниць пропорційно у всіх районах міста Запоріжжя. Загалом опитано 8200 респондентів. Вибірка – випадкова, з додержанням шагу опитування одна десята. Статистична похибка опитування не перевищує 3%.

Як повідомлялося, 25 жотня в Україні пройшли місцеві вибори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-