Одяг зі сміття продемонструють у Чернігові у Всесвітній день прибирання

Одяг зі сміття продемонструють у Чернігові у Всесвітній день прибирання

Фото
Укрінформ
Всесвітній день прибирання 19 вересня у Чернігові позначиться не лише акцією "World Cleanup Day" із наведення ладу, а й демонстрацією креативного одягу зі сміття. 

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на сторінку Чернігівського обласного молодіжного центру у Фейсбуці.

"У День Всесвітнього прибирання (19 вересня) ми будемо не тільки прибирати наше чудове місто, а й влаштуємо невеликий перфоманс! А саме - Fashion-шоу костюмів, створених із вторинної сировини, а також старих речей, яких люди щоденно позбуваються", - йдеться в анонсі заходу.

Зазначається, що колекція складатиметься із костюмів від організаторки та керівниці проєкту "Fashion-Скарбниця" Олени Рогової та учасників конкурсу "Trash Look", який молодіжний центр оголошував нещодавно.

Показ креативних моделей розпочнеться о 15 годині на Алеї Героїв.

Що стосується прибирання, то за інформацією Чернігівської ОДА, акція "World Cleanup Day" на Чернігівщині проводитиметься на 10 локаціях: шести в обласному центрі, трьох - у містах Ніжин, Мена, Городня та Коропській ОТГ.

Читайте також: У Всесвітній день прибирання у Житомирі очистять Шодуарівський парк та Замкову гору

Як відомо, 19 вересня Україна разом із мільйонами активістів із 180 країн світу вийде на Всесвітній день прибирання. Цього року акція відбудеться із дотриманням карантинних норм та правил техніки безпеки.

Організатор заходу - Всеукраїнський молодіжний рух "Let’s do it Ukraine". Організатор на Чернігівщині - обласний молодіжний центр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-