Керівник Укравтодору перевірив ремонт траси на Тернопільщині

Керівник Укравтодору перевірив ремонт траси на Тернопільщині

Велике будівництво
Укрінформ
Голова Укравтодору Олександр Кубраков перевірив хід ремонту на автошляху М-19 у межах Тернопільської області.

Про це із посилання на повідомлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області у Фейсбуку повідомляє Укрінформ.

«Основна ділянка М-19, котра ремонтується в цьому році, - у Тернопільській області. Відсоток виконання робіт сягає вже майже 70%. Все за графіком, встигаємо. Можна обговорювати плани на наступний рік», - зазначив Олександр Кубраков.

Також повідомляється, що автошлях М-19 Доманове - Ковель - Чернівці - Тереблече ремонтують у рамках проєкту «Велике будівництво» у Тернопільській, Волинській та Чернівецькій областях. Оновлюють загалом майже 280 км.

Це наймасштабніше оновлення траси за всі роки незалежності. На деяких ділянках це перший ремонт за 30 років.

Читайте також: В Україні за п’ять років обіцяють майже 3000 кілометрів цементобетонних доріг

145 кілометрів автошляху М-19 у Тернопільській області ремонтують від квітня 2020 року. Нижнім шаром асфальтобетону вже накрили 100 кілометрів, 38 км – верхнім. Ремонтують 4 шляхопроводи, встановлюють 1270 опор для освітлення, облаштовують 36,5 км тротуарів.

Нагадаємо, в рамках реалізації національного проєкту «Велике будівництво» в Тернопільській області триває будівництво, реконструкція, капітальний ремонт 5 шкіл, 5 садочків і 6 об’єктів спорту. А також - 237 км місцевих, комунальних і державних доріг.

Як повідомлялося, у 2020 році у Державному агентстві автомобільних доріг України запланували побудувати та відремонтувати 9 об'їзних шляхів загальною довжиною 101,5 км.

Читайте також: Ремонтні роботи тривають майже на 4 тисячах кілометрів доріг - Укравтодор

Національний проєкт «Велике будівництво» було ініційовано восени 2019 року Президентом Володимиром Зеленським. Його мета - побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні. Починаючи з 1 березня 2020 року, у межах проєкту на понад 300 об’єктах почалися будівельні роботи. У планах протягом року - зведення понад 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів та 200 нових приймальних відділень лікарень. Також буде збудовано 4000 км доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-