"Слуга народу" може висунути Олега Філімонова кандидатом у мери Одеси - депутатка

Укрінформ
Партія "Слуга народу" на з'їзді орієнтовно 21 серпня висуне своїх кандидатів на посади міських голів обласних центрів.

Про це поінформувала заступниця голови парламентської фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук в інтерв'ю інформагентству "Українські національні новини".

"Орієнтовно 21 серпня, але не пізніше, ніж 22 серпня, ми проведемо партійний з’їзд. Основна його юридична мета - це висунути кандидата по 208 округу в Чернігівській області. Довибори там відбудуться в один день з місцевими виборами, тобто 25 жовтня. І рішення про висування приймає саме з’їзд партії", - сказала Кравчук.

Депутат додала, що партія на з'їзді також хоче презентувати команди, кандидатів у мерів обласних центрів.

"Юридично обласні конференції вже відбудуться у вересні. Але ми вважаємо, що треба мати хороший публічний медійний старт для наших кандидатів. І власне з 5 вересня стартує офіційна кампанія. Ми розуміємо, що багато буде других турів, до середини листопада ми будемо перебувати в цьому виборчому процесі. Я вважаю, що є хороші шанси фактично в усіх містах - це вже залежить від активності, від грамотних кампаній, які будуть проводити наші штаби", - зазначила Кравчук.

Вона також зауважила, що в серпні - на початку вересня будуть презентації регіональних стратегій перед місцевими виборами.

Крім того, Кравчук підтвердила, що гуморист Олег Філімонов розглядається як імовірний кандидат у мери Одеси від партії "Слуга народу".

"Він розглядається, я так розумію, є одним із кандидатів. Точно замірялися інші кандидати і були інші кандидати. Я думаю, що в такому випадку це могла би бути дуже креативна кампанія, вона би точно була нестандартна", - сказала Кравчук.

Читайте також: ЦВК просить Донецьку й Луганську ОДА повідомити, на яких дільницях можливі вибори 25 жовтня

Політик додала, що проводити стандартну політичну кампанію у випадку, якщо у чинного мера підтримка понад 60%, "не дуже буде ефективно".

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 15 липня призначила чергові місцеві вибори на 25 жовтня 2020 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-