У Харкові силовики проводять обшук у ймовірного спільника

У Харкові силовики проводять обшук у ймовірного спільника "луцького терориста"

Укрінформ
СБУ разом із правоохоронцями проводить обшуки у квартирі ймовірного спільника Максима Кривоша — терориста, який захопив заручників у Луцьку.

Про це повідомила поліція Харківської області у Facebook.

"Поліція Харківщини спільно з СБУ проводить обшуки за адресою проживання цієї особи. Під час обшуків вилучено зброю, вибухівку. Все вилучене буде направлено на експертне дослідження. Зараз із затриманим працюють слідчі", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В ОП кажуть, що Президент вмовив терориста здатись і відпустити заручників

Місцеве видання 057 проінформувало, що під час обшуку в харків'янина силовики знайшли 2 пістолети марки ТТ і 6 гранат різного типу.

"СБУ отримала інформацію, що з Луцька до Харкова нині затриманий терорист відправив посилку. Відправив особисто. Швидко встановили одержувача і зайшли до нього у квартиру на обшук", - заявило джерело видання.

Читайте також: Геращенко каже, що "луцького терориста" направлять на психологічну експертизу

Затриманий - харків'янин 1976 року народження. Наразі встановлюється його причетність до цього теракту.

Як повідомлялося, у Луцьку звільнено усіх заручників з автобуса, терориста затримано. Постраждалих унаслідок штурму немає.

Вранці 21 липня у Луцьку озброєний чоловік захопив рейсовий автобус із 10 пасажирами. Справжнє ім'я підозрюваного — Максим Кривош, він двічі судимий, відсидів загалом 10 років за тяжкі злочини.

Читайте також: У поліції розповіли, навіщо і на скільки посилили заходи безпеки у регіонах

Близько 22-ої години відбувся штурм автобуса працівниками силових структур. Заручників було звільнено, а терориста — затримано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-