Чернівці пом’якшують карантин і запускають транспорт

Чернівці пом’якшують карантин і запускають транспорт

Укрінформ
У Чернівцях міська комісія з питань ТЕБ та НС пом'якшила карантинні обмеження, зокрема, скасувала роботу громадського транспорту в режимі спецперевезень, відновивши звичайний докарантинний режим перевезень.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів заступник Чернівецького міського голови Володимир Середюк.

"На сьогоднішньому засіданні комісії з питань ТЕБ та НС було скасовано рішення про призупинення громадського транспорту і, відповідно, ліквідовані спецперевезення", - сказав Середюк.

Проте наразі невідомо, з якого саме числа вступають в силу прийняті положення щодо скасування режиму спецперевезень, оскільки потрібно ще відповідне рішення виконкому, яким затверджувався тимчасовий тариф.

Читайте також: Мер Ужгорода під час акції протесту пообіцяв бізнесу пільги у період карантину

"Точну дату та інші деталі зможу роз'яснити лише після отримання протоколу комісії. Оскільки це рішення тягне за собою інші рішення виконкому. Тому, швидше за все ще завтра скликатиметься засідання виконавчого комітету, де будуть остаточно вирішені нюанси щодо оплати тощо. Наразі це питання вивчають юристи», - додав заступник міського голови.

Також він повідомив, що на цьому засіданні комісії з питань ТЕБ та НС не піднімали питання щодо відкриття дитячих садочків у Чернівцях, як планували раніше. За словами посадовця, відкриття садочків заборонила обласна комісія.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні станом на 13 липня лабораторно підтвердили 54 133 випадки COVID-19, із них за добу – 612.

У Чернівецькій області зафіксували 5161 випадок інфікування COVID-19. Із них 2792 особи одужали, а 201 пацієнт помер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-