У Чернівцях послабили карантин - дозволили роботу лазень, саун та атракціонів

У Чернівцях послабили карантин - дозволили роботу лазень, саун та атракціонів

Укрінформ
У Чернівцях міська комісія з питань ТЕБ та НС вирішила послабити карантинні заходи. Зокрема, дозволили роботу лазень, саун, атракціонів у парках та розширили перелік громадян, які можуть користуватись громадським транспортом.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької міськради.

"Відбулось позачергове засідання міської постійно діючої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій... Комісія вирішила вважати такими, що втратили чинність, її попередні рішення, які стосувалися заборони роботи на території міста закладів побутового обслуговування населення, зокрема лазень та саун", - йдеться у повідомленні.

Також на засіданні цієї комісії вирішили розширити перелік категорій громадян, які можуть скористатись проїздом в транспорті, який здійснює спеціальні перевезення.

"Зокрема, це рішення розповсюджується на учасників бойових дій, членів родин загиблих учасників бойових дій; людей з інвалідністю; дітей віком до 10 років у супроводі дорослих при наявності вільних місць та пред’явленні посвідчення", - додали у міській раді.

Крім того, управлінню культури міськради, керівникам парків доручили забезпечити дотримання протиепідемічних заходів при функціонуванні атракціонів, розташованих на відкритому повітрі.

Читайте також: Уряд залишив у силі до 31 липня всі “карантинні” заборони

Як повідомляв Укрінформ, в Україні станом на 17 червня лабораторно підтверджено 33 234 випадки зараження коронавірусом, з них за добу 758.

У Чернівецькій області зафіксували 4089 випадків COVID-19. Із них 1339 пацієнтів одужали, а 170 людей померли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-