На Херсонщині COVID-19 виявили ще у трьох медиків

На Херсонщині COVID-19 виявили ще у трьох медиків

Укрінформ
У Каховці на Херсонщині, закритій на карантин до 4 травня, за добу підтвердили 15 випадків коронавірусу, у тому числі у двох медиків. Загалом в області - 17 нових випадків COVID-19.

Про це у Faceboоk повідомив голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв.

«За добу фахівцями обласного лабораторного центру МОЗ проведено 228 ПЛР-досліджень на виявлення коронавірусу, з них 17 нових лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19. 15 осіб з Каховки: 2 медичні працівники Каховської ЦРЛ; 12 осіб - контактували з хворими на коронавірус у побуті та на підприємстві, де було виявлено масове зараження; 1 особа, яка надійшла на лікування з діагнозом ГРВІ», - йдеться у повідомленні.

Очільник області додав, що ще один медичний працівник захворів у Херсоні. Це чоловік 45 років, який потрапив до лікарні з діагнозом ГРВІ середньої тяжкості. Виявили коронавірус також у 35-річної мешканки Чаплинського району, яка хворіла на пневмонію.

Читайте також: На Херсонщині у трьох населених пунктах на вихідні та свята обмежили в’їзд та виїзд

Станом на 2 травня в області лабораторно підтверджено 138 випадків коронавірусу, у тому числі два летальні. Одужали 52 пацієнти.

Як повідомляв Укрінформ, у місті Каховка на Херсонщині, де 28 квітня на одному з підприємств зафіксували 22 випадки COVID-19, можуть бути посилені карантинні заходи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-