На Закарпатті до прийому хворих готують медзаклади

На Закарпатті до прийому хворих готують медзаклади "другої хвилі"

Фото
Укрінформ
Голова Закарпатської ОДА Олексій Петров проінспектував готовність районних лікарень, які є другою хвилею медичних закладів, що прийматимуть хворих з коронавірусом, у Виноградівському та Берегівському районах.

Про це повідомляється на офіційному сайті Закарпатської ОДА.

“Голова Закарпатської ОДА Олексій Петров проінспектував готовність районних лікарень області до прийому хворих на коронавірус. Відвідав Виноградівську районну лікарню. Тут підготували 20 ліжок у інфекційному відділенні. Наразі у закладі перебуває 6 пацієнтів із підтвердженим діагнозом COVID-19” - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що разом із народним депутатом Андрієм Жупанином передали лікарні відремонтований апарат штучної вентиляції легень та засоби захисту для медиків – маски, рукавички, окуляри та інше, вартістю 230 тис. грн.

На Закарпатті до прийому хворих з коронавірусом готується друга хвиля медзакладів / Фото: carpathia.gov.ua

У Берегівській ЦРЛ ім. Бертолона Ліннера оглянули новий корпус, який повністю перепрофільовано для прийому хворих з коронавірусною інфекцією. У відділенні одночасно можуть лікувати 60 пацієнтів. Як запевнив керівник лікарні Іван Малеш, засоби індивідуального захисту наразі є у достатній кількості.

Читайте також: У ромському поселенні в Підвиноградові на Закарпатті не виявили хворих на COVID-19

Станом на 30 квітня на Закарпатті у 419 осіб встановлено діагноз COVID-19, з яких 109 - медичні працівники, 19 — діти.

В Україні 10406 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 261 летальний, 1238 пацієнтів одужали. Зокрема хворобу підтверджено у 717 дітей та 2 063 медиків. За добу зафіксовано 540 нових випадків.

Фото: carpathia.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-