На Донеччині за добу підтвердили 16 нових випадків COVID-19

На Донеччині за добу підтвердили 16 нових випадків COVID-19

Укрінформ
У Донецькій області за добу лабораторно підтвердили ще у 16 жителів регіону захворювання COVID-19, з них у 10 – в Маріуполі.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

«16 нових випадків коронавірусної хвороби лабораторно підтверджено на Донеччині протягом цієї доби: 10 - у Маріуполі, 2 - у Мангуші, 2 - у Краматорську, 1 - у Бахмуті та 1 - у Костянтинівці», - написав очільник області.

Він уточнив, що пацієнти з Маріуполя та Мангуша - з кола контактних осіб з обласної лікарні інтенсивного лікування (м.Маріуполь). Серед них - один медпрацівник та 4-річна дитина.

Випадки, виявлені у Краматорську, Бахмуті та Костянтинівці, пов’язані із перебуванням за кордоном. Троє осіб прибуло з Росії (один краматорський, бахмутський та костянтинівський випадки), одна особа (другий краматорський випадок) - з Італії.

Читайте також: СБУ на Донеччині блокувала постачання неякісних захисних масок для залізничників

Таким чином, з моменту оголошення карантину на Донеччині 68 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 1 завершився летально, 11 пацієнтів одужали, решта продовжує лікування, констатував Кириленко.

Він підкреслив, що пік захворюваності ще не пройшов, а тому необхідно дотримуватися умов карантину і дбати про свою безпеку та безпеку інших.

Як повідомлялося, станом на 30 квітня в Україні на COVID-19 захворіло 10406 людей. З них одужали 1238 особи, летальних випадків - 261. За добу зареєстровано 540 нових випадків COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-