У гуртожитку в Петропавлівській Борщагівці коронавірус виявили у 13 студентів

У гуртожитку в Петропавлівській Борщагівці коронавірус виявили у 13 студентів

Укрінформ
В гуртожитку у Петропавлівській Борщагівці протестовано ПЛР-тестами 70 осіб. З них лабораторно підтверджено 13 хворих. Ще 84 особи очікують на результати тестування.

Про це повідомив тимчасово виконуючий обов'язки голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін в ефірі "112 Україна".

"На сьогодні 70 осіб вже протестовано ПЛР-тестами. З 70 осіб лабораторно підтверджено 13 хворих. Ще у 84 також взято тести, результати у зв’язку з певною технологією будуть сьогодні-завтра", - розповів Володін.

Він зазначив, що цей гуртожиток розрахований на 512 осіб, на час карантину в ньому лишилися 154 мешканці. Це переважно іноземні студенти.

За його словами, на Київщині у 4 гуртожитках були підтверджені випадки коронавірусу.

"У двох з них було по одній людині, решту мешканців було протестовано, і було підтверджено, що вони здорові. У двох інших гуртожитках є масовіше захворювання", - зазначив він.

Читайте також: Спалах коронавірусу: біля гуртожитку у Петропавлівській Борщагівці встановили КПП

Як повідомляв Укрінформ, біля гуртожитку у Петропавлівській Борщагівці, де було зафіксовано спалах Covid-19, встановлено контрольно-пропускний пункт, там чергують правоохоронці і представники органів місцевого самоврядування.

В Україні станом на ранок 29 квітня підтверджено 9866 випадків COVID-19, з них 250 летальних, 1103 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 456 нових випадків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-