На Херсонщині через COVID-19 закрили на карантин Каховку

На Херсонщині через COVID-19 закрили на карантин Каховку

Карта
Укрінформ
Місто Каховка, де 28 квітня підтвердили коронавірус у 22 працівників одного підприємства, закривається на карантин.

Про це у Faceboоk повідомляє поліція Херсонської області.

"Сьогодні регіональною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийняте рішення про закриття м. Каховка на карантин. У місті виявлені 22 лабораторно підтверджені випадки COVID-19. Тому з 29 квітня на території міста проводитимуться тимчасові обмеження та додаткові дезінфікуючі заходи з недопущення поширення коронавірусної хвороби», - йдеться у повідомлені.

Як зазначають у поліції, починаючи з 08:00 години 29 квітня і до 06:00 години 4 травня місто Каховка буде закрито на в’їзд-виїзд, а саме в’їзд дозволяється лише громадянам, зареєстрованим в м. Каховка та автотранспорту спеціальних рейсів, що забезпечує перевезення співробітників об’єктів критичної інфраструктури.

У місті будуть встановлені карантинні мобільні блокпости на 3 км автодороги Т-2214 (район АЗС «КТК») та по вул. Мелітопольська 1а, а також обмежений рух та перекритті дороги бетонними блоками.

Поліція Херсонщини просить з порозумінням поставитись до необхідних тимчасових обмежень та не наражати себе й інших на небезпеку.

Правоохоронці також контролюватимуть дотримання громадянами карантинних заходів шляхом цілодобового патрулювання.

Читайте також: Ринки у Херсоні перевіряють на готовність до роботи в умовах карантину

Як раніше повідомляв Укрінформ, на Херсонщині 28 квітня підтвердили коронавірус у 22 працівників каховського підприємства.

Станом на 28 квітня в області 111 лабораторно підтверджених випадків на коронавірус. 35 жителів Херсонщини вже успішно подолали коронавірусну інфекцію. Один летальний випадок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-