Зеленський відвідає Бердянськ

Зеленський відвідає Бердянськ

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський у суботу планує приїхати до Бердянська Запорізької області, де ознайомиться з питанням розміщення військової бази ВМС України.

Про це кореспондентові Укрінформ повідомили у пресслужбі Бердянської міської ради.

«Президента зустрічатиме голова області (голова Запорізької ОДА Віталій Туринок – ред.), іншу інформацію військові тримають у таємниці», - сказали у пресслужбі.

У самій Запорізькій ОДА візит Глави держави не коментують.

Наразі Володимир Зеленський перебуває у Донецькій області, де оглядає наметове містечко для інфекційних хворих на COVID-19 66-го Військово-мобільного госпіталю.

Як повідомлялось, Військово-Морські Сили України планують розширити присутність в Азовському морі та побудувати базу в порту Бердянська. Головним завданням бази має бути гарантія безпеки міста та регіону. Разом із тим військова база не суперечитиме роботі торгового порту та не зменшить його потужностей.

Читайте також: Зеленський відвідав наметове містечко Військово-мобільного госпіталю на Донеччині

В середині березня Бердянський порт відвідували начальник Генерального штабу — головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак, міністр оборони Андрій Таран та командувач Військово-морських сил Ігор Воронченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-