Голова Житомирської ОДА закликає шити маски самостійно

Голова Житомирської ОДА закликає шити маски самостійно

Укрінформ
Через відсутність в аптеках медичних масок голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко закликає жителів області виготовити їх самостійно.

Про це Бунечко повідомив у Facebook.

«Із 26 березня жителям області заборонено користуватися громадським транспортом без захисних масок. Також встановлено жорсткий контроль за дотриманням режиму використання засобів індивідуального захисту в громадських місцях. Через відсутність у аптечних мережах захисних масок, закликаю кожного зробити ці засоби у домашніх умовах», - йдеться у повідомленні.

Бунечко додав, що ОДА рекомендує органам місцевого самоврядування створити у громадському транспорті систему пріоритетності за посвідченнями або посвідками для працівників критичної інфраструктури, а саме – медиків, правоохоронців та військових.

Він також наголосив, що для 97% медпрацівників області пролонговано спецрейси, аби вони якомога швидше могли потрапити на роботу.

Читайте також: У Житомирі під час карантину працюватиме оптовий ринок – голова ОДА

Як повідомляв Укрінформ, Житомирщина отримала першу партію медичних засобів, що надійшли з Китаю, серед яких понад 1700 тест-систем для ПЛР-аналізу (полімеразна ланцюгова реакція) та 5000 експрес-тестів на визначення коронавірусу.

Фото: facebook/Віталій Бунечко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-