На коронавірус перевіряють майже 30 осіб у Львові та 28 на Буковині

На коронавірус перевіряють майже 30 осіб у Львові та 28 на Буковині

Укрінформ
У Львові 26 осіб перебувають в обласній інфекційній клінічній лікарні і троє - на амбулаторному лікуванні з підозрою на коронавірус.

Про це повідомив в.о.директора департаменту охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації Андрій Васько, інформує пресслужба ЛОДА.

"У Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні сьогодні перебуває 26 пацієнтів з підозрою на коронавірус. Усі вони в стані середньої важкості або в легкому стані. Ми очікуємо отримання аналізів по цих пацієнтах. До сьогодні 3 перебувають на амбулаторному режимі лікування. Вони є з позитивними епіданамнезами, і ми очікуємо по них підтвердження на коронавірусну інфекцію", - розповів Васько.

Чотирьох пацієнтів, тести яких учора повернулись з Києва із діагнозом грип, виписали із лікарні.

"Загалом, за увесь час до медиків звернулось 33 мешканці області. Трьох перевели на амбулаторне лікування, чотирьох виписали", - резюмував Васько.

Читайте також: Головний санлікар закликав зберігати спокій під час карантину

У Чернівецькій області захворювання на Covid-19 підозрюють у 28 людей, лише за останню добу із підозрою на коронавірус звернулися 7 осіб.

У Запорізькій області чотирьох осіб перевірять на коронавірус.

У пацієнта з Новоград-Волинського району Житомирської області, якого госпіталізували з підозрою на коронавірус, діагноз не підтвердився.

На Вінниччині зафіксовано новий випадок підозри на коронавірус - в особи, яка повернулася з епідемічної території. Дві попередні підозри не підтвердились.

Фото: FEATURE CHINA/BARCROFT MEDIA VIA GETTY IMAGES

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-