У Дніпрі затримали банду, ватажок якої збив трьох людей

У Дніпрі затримали банду, ватажок якої збив трьох людей

Фото, відео
Укрінформ
Правоохоронці Дніпра затримали членів банди, ватажок якої 16 лютого збив трьох людей, тікаючи від патрульних.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України.

"16 лютого лідер групи, керуючи викраденим автомобілем Audi, скоїв наїзд на трьох людей. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди один чоловік загинув на місці”, - йдеться у повідомленні.

За даними поліції, загалом до злочинного угруповання входило 6 осіб. “16 лютого члени групи викрали 30-річного чоловіка та під погрозою зброї вимагали у нього 20 тис. доларів. На перехресті потерпілий помітив автомобіль патрульної поліції та почав кричати про допомогу. В ході переслідування автомобіль зі зловмисниками затримали на місці дорожньо-транспортної пригоди", - йдеться в повідомленні.

Зараз усі шестеро чоловіків затримані в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення їм підозри за чотирма статтями Кримінального кодексу України – ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 4 ст. 187 (розбій). Після проведення судових експертиз зброї буде відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За санкціями статей членам групи, відповідно до ролі кожного, загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте також: У Дніпрі водій авто під час втечі від поліції збив трьох пішоходів

Також у ході розслідування буде встановлена причетність затриманих до інших тяжких злочинів, скоєних на території Дніпропетровської області, додали в Нацполіції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-