Пожежа в Одесі: у лікарнях залишаються дев'ятеро людей

Пожежа в Одесі: у лікарнях залишаються дев'ятеро людей

Укрінформ
В Одесі станом на ранок 11 грудня відкритого вогню не спостерігається, продовжуються пошуково-рятувальні роботи та роботи з демонтажу аварійних елементів конструкцій будівлі.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

“Станом на 7 год. 11 грудня відкритого вогню не спостерігається. Тривають пошуково-рятувальні роботи та роботи з демонтажу аварійних елементів конструкцій будівлі”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в ході проведення пошукових робіт виявлено тіла 10 загиблих осіб (тіла 5 осіб не ідентифіковано). Загалом внаслідок пожежі загинули 12 осіб, постраждали 30, у лікувальних закладах залишаються 9 осіб.

Читайте також: В Одесі знесли верхню частину стіни згорілого коледжу

До ліквідації наслідків пожежі залучено 206 чоловік та 40 одиниць техніки, з них від ДСНС 43 чоловіки особового складу та 9 одиниць техніки.

На місці події працює штаб з ліквідації надзвичайної ситуації та оперативна група ГУ ДСНС України в Одеській області.

Як повідомляв Укрінформ, 4 грудня о 10 год. 12 хв. в Одесі на третьому поверсі 6-поверхової будівлі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу виникла пожежа. О 14 год. 18 хв. 4 грудня пожежу локалізовано на площі 4 тис. кв м.

Читайте також: Кабмін виділить майже 4 мільйони на ліквідацію наслідків пожежі в Одесі

Підрозділами ДСНС врятовано і евакуйовано 40 людей.

9 грудня директору згорілого коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу висунуто підозру в службовій недбалості та порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило тяжкі наслідки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-