Цьогоріч на дорогах Чернігівщини з держбюджету освоїли на 45 мільйонів більше

Цьогоріч на дорогах Чернігівщини з держбюджету освоїли на 45 мільйонів більше

Укрінформ
На ремонтах і будівництві доріг Чернігівщини освоєно 341 млн грн коштів державного бюджету, що на 45 млн грн більше, ніж на таку ж дату торік.

Порівняльні цифри кореспонденту Укрінформу надали в управлінні капітального будівництва Чернігівської ОДА.

"У 2018 році на будівництво доріг кошти взагалі не виділялись. А в цьому році в місті Семенівка за 2,2 млн грн із держбюджету побудували ділянку нової дороги площею 3 тисячі квадратних метрів", - сказав, зокрема, заступник начальника управління Валерій Ключник.

За інформацією департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА, на проведення середнього ремонту доріг загального користування місцевого значення протяжністю понад 41,5 км на сьогодні витрачено майже 167 млн грн (торік було 149 млн). На дороги в населених пунктах пішло майже 46 млн (+ 8 млн грн), на капремонти - 15,7 млн (+ 5 млн грн). На ліквідації ямковості та інших деформацій на покритті доріг загального користування місцевого значення освоєно 110 млн грн, що на 12 млн більше, ніж на таку ж дату торік.

Видатки місцевих бюджетів на дорожні потреби теж нині зросли і склали 647 тис. грн проти минулорічних 500 тис. грн.

Читайте також: Гончарук і віцепрезидент ЄБРР підписали меморандум про кредити на ремонт доріг

В УКБ зазначають, що частина робіт виконана пневмо-струменевим методом ремонту дорожнього покриття. Ця технологія зарекомендувала себе як найбільш продуктивна для оперативної ліквідації ямковості доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-