Новий очільник Миколаївщини назвав пріоритетом боротьбу з корупцією і злочинністю

Новий очільник Миколаївщини назвав пріоритетом боротьбу з корупцією і злочинністю

Укрінформ
Новопризначений голова Миколаївської облдержадміністрації Олександр Стаднік запевнив, що зробить все, аби імідж області як однієї з найбільш криміногенних залишився у минулому і почався новий етап історії.
Про це Стаднік сказав під час свого представлення 19 вересня в ОДА, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я з командою зроблю все для того, щоб часи кримінального минулого Миколаєва пройшли і почався новий етап історії. Причому вона (команда - авт) може бути як стара, так і нова, але судити будете не за словами, а за вчинками. Пріоритетом для мене є всі люди, для мене немає чужих і своїх. Тому всіх хочу закликати до чесної праці. Основне для мене це порядність і чесність», - зазначив Стаднік.

Він також наголосив, що у нього немає ніяких представників, які будуть ходити серед впливових груп регіону і передавати якісь вітання, запрошення чи рекомендації. «Я розумію, що буде нелегко, але закликаю всіх відійти від старих принципів і працювати», - сказав голова ОДА.

У свою чергу, помічник Президента України Андрій Єрмак, який представив в області Стадніка, зауважив, що протягом місяця новий голова ОДА повинен підготувати програму по відновленню доріг в області.

Також Єрмак зазначив, що Миколаївщина є однією з найбільш криміногенних областей. Отож пріоритетними напрямками роботи для нового керівника буде боротьба зі злочинністю та корупцією.

Крім того, Миколаївська область має стати тим місцем, куди почнуть надходити інвестиції. А для цього треба створити відповідний клімат, щоб інвестори почали вірити і вкладати гроші.

«Для нас Миколаївська область дуже важлива, і ми добре знаємо проблеми, які тут є. І сьогоднішні кадрові призначення, дуже віримо, будуть сприяти потужному її розвитку», - сказав Єрмак.

Новопризначений очільник ОДА відмовився від брифінгу для преси, зауваживши, що треба йти працювати.

Читайте також: Зеленський звільнив двох голів районів на Миколаївщині

Як уже повідомляв Укрінформ, новим головою Миколаївської облдержадміністрації став колишній київський податківець Олександр Стаднік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-