В Одесі звільнили сержанта, з подачі якої

В Одесі звільнили сержанта, з подачі якої "перезавантажили" Патрульну поліцію області

Укрінформ
На Одещині звільнили сержанта поліції Зою Мельник, через публічні заяви якої про профанацію реформи протягом липня-серпня було проведено реорганізацію Патрульної поліції в Одесі.
Про звільнення сама Мельник повідомила на своїй сторінці в Facebook.

"Я пам'ятаю, як раділа чотири роки тому, дізнавшись, що успішно пройшла всі етапи відбору в поліцію. Сьогодні я рада не менше, а можливо і більше. Дякую за знання, за цікавий досвід: хто б що не говорив, поліцейський - одна з найцікавіших професій. І я ні краплі ні про що не шкодую. Було й хороше, і погане - де б ще я отримала такий багатий і безцінний досвід", - зазначила Мельник.

Мельник висловила вдячність "за наказ про звільнення". За словами Мельник, вона "не змогла приховати свою радість, на подив колег. Хтось же з нас повинен був зробити цей крок, рано чи пізно".

Як повідомляв Укрінформ, на початку липня Мельник звернулася до громадськості через Facebook про факти порушень з боку керівництва Патрульної поліції з огляду на погрози на свою адресу, що почали надходити після конфлікту з керівництвом управління Патрульної поліції Одещини.

З метою забезпечення об'єктивності і неупередженості при проведенні службового розслідування порушень з боку керівництва Патрульної поліції Одеської області, яке змушувало поліцейських, згідно із заявою, виконувати план з кількості затриманих п'яних водіїв і протоколів про ДТП, дисциплінарна комісія Департаменту патрульної поліції відсторонила від посад на час перевірки фактів керівника Патрульної поліції Одеської обласної державної адміністрації Юрія Рибака і ряд його підлеглих.

Читайте також: Екскерівник поліції Одещини “забув” у декларації майна на сотні тисяч

Пізніше Департамент патрульної поліції повідомив, що керівники одеського підрозділу відправлені для подальшої служби в підрозділ патрульної поліції АР Крим і Севастополі (працює в Херсонській обл.). Особовий склад Управління патрульної поліції Одеської області виведений за штат. Кожен з них пройде переатестацію. Натомість на керівні посади в управлінні призначено керівників підрозділів патрульної поліції з інших областей.

Фото: www.facebook.com/Євген Стельмах

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-