У Дніпрі відкрили Новий міст, щодо якого уклали парі мер і Президент

У Дніпрі відкрили Новий міст, щодо якого уклали парі мер і Президент

Фото, відео
Укрінформ
У Дніпрі після капітального ремонту, який тривав три роки, відкрили Центральний міст, щодо строків здачі якого Президент України Володимир Зеленський і міський голова Дніпра Борис Філатов уклали парі.
Як повідомили кореспондентові Укрінформу у пресслужбі міськради Дніпра, сьогодні вранці о 6.30 по мосту відкрито дорожній рух. Першим, хто проїхав, мер Філатов. Традиційного перерізування стрічок у цьому випадку не було. Він подякував ремонтникам за роботу, після цього рух відкрили.

Пізніше Філатов розмістив у Facebook відео, де прокоментував парі.

«Хто виграв цей спір? Його виграв лише Дніпро - місто, яке я так люблю. Його виграли ви всі, дніпряни, мої земляки», - сказав він.

У Дніпрі відкрили Центральний міст / Фото: Микола М'якшиков, Укрінформ

Він показав на залізне "крісло мера", яке поставили поряд з мостом, щоб кожен бажаючий зміг відчути на собі як бути мером, який ремонтує міст. “Кожен дніпрянин може посидіти в “кріслі мера”, в кріслі, на яке я закладався, - щоб зрозуміти, що влада — це не тільки слава і визнання, це — тяжкий хрест, коли кожного дня ти повинен приймати непопулярні і важкі рішення”, - сказав Філатов.

Читайте також: Зеленський з Філатовим уклали парі, що Новий міст у Дніпрі добудують за два місяці

Як повідомлялося, міський голова Дніпра Борис Філатов побився об заклад із Президентом Володимиром Зеленським про те, що Новий міст відремонтують до 14 вересня. Якщо цього не станеться, Філатов напише заяву про відставку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-