У Маріуполі відкриють центр підтримки малого і середнього бізнесу

У Маріуполі відкриють центр підтримки малого і середнього бізнесу

Укрінформ
У Маріуполі створять Центр підтримки малого і середнього бізнесу, який стане механізмом взаємодії місцевої влади, представників бізнесу та громадських організацій.

Про це повідомили в Маріупольській міській раді.

«На 44 сесії міської ради прийняли рішення про заснування в місті «Маріупольського міського центру підтримки і розвитку МСБ». Центр створений з метою ефективної реалізації Стратегії розвитку Маріуполя і створення умов для розвитку мікро, малого і середнього бізнесу... Центр стане механізмом взаємодії місцевої влади, представників бізнесу та громадських організацій. При цьому установі гарантується автономність у прийнятті рішень», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: ЄБРР дає $35 мільйонів кредиту на створення залізнично-логістичного бізнесу в Україні

За словами директора департаменту з питань економіки Маріупольської міськради Євгена Бодягіна, завдання центру - супровід і консультація підприємців. На базі установи проводитимуть навчання та тренінги щодо ефективних стратегій ведення бізнесу в сучасних ринкових умовах. Також центр стане опорою для залучення інвестицій в сектор малого та середнього бізнесу.

Заснування центру підтримки МСБ дозволить спростити доступ підприємців до необхідної адміністративної інформації. Установа буде надавати консультаційну та фінансову підтримку новим підприємцям. Як результат, очікується підвищення обізнаності про можливості ведення підприємницької діяльності в місті, підкреслили в міськраді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-