Одеська облрада обрала голову

Одеська облрада обрала голову

Укрінформ
Депутатська більшість Одеської облради проголосувала на позачерговій 25-й сесії за обрання представника "Європейської солідарності" підприємця Сергія Паращенка головою обласної ради.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За результатами підрахунку голосів головою Одеської обласної ради обрано Сергія Паращенка, за нього проголосували 55 депутатів", - зазначив голова лічильної комісії Олег Кутателадзе.

Паращенка приведено до присяги і він зайняв місце в президії поруч з новообраним першим заступником голови облради Вадимом Шкарівським.

Читайте також: В Одесі першим заступником голови облради обрали члена Опоблоку

Паращенко здобув освіту в Національній академії внутрішніх справ України. Очолює агрофірму "Бургуджі" в Арцизькому районі, основним видом діяльності якої є вирощування зернових, бобових та насіння олійних культур.

Спершу був депутатом райради, а в 2010 році його обрали депутатом облради від Партії регіонів. На парламентських виборах 2012 року був довіреною особою кандидата від Партії регіонів Ігоря Плохого. В облраді 7-го скликання представляє фракцію "БПП "Солідарність", упродовж кількох місяців виконував обов'язки голови Одеської облдержадміністрації.

Паращенко вільно володіє українською, російською та болгарською мовами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-